sailor

Illy 2012-06-25 @ 18:32:22

http://stream1.gifyo.com/pictures/256/large/05c9e3d6ce1ddc40a356657ed38d11c3-750515116.gif

TJENA MITTBENA...
 
Imorgon åker vi! Har inte så mycket mer att säga än att jag är extremt pepp och vi hörs nästa vecka!!!

poladroid 4 lif3

Freddi 2012-06-24 @ 15:25:44

     
OBS Skoj med rubriken. Fast ändå inte. Aa fast nä. Men jag älskar ju poladroid? Världens enklaste sett att få en c001 bild.
 
Hej. Idag har jag införskaffat ett nytt, fresht liggunderlag samt en engångskamera. Har ett par saker kvar på listan med saker att införskaffa till P&L dock. Typ våtservetter (to stay fresh när jag stöter på alla våra hundra miljoner bloggfanz i festivalyran som vill ha autograf osv). Nu ska jag ta mig i kragen (hehe, bilden) och börja packa. Lät som att det var något jobbigt? Älskar att ju packa, skriva packlistor osv. FÖRRESTEN så är blusen som syns i bilden ovan ny. En av de tre plagg min fina farmor köpte åt mig under torsdagens shoppingrunda. Den är ifrån Vero Moda. Sen ser man ju lite av mitt caramel blonde-tonade hår också jö.
 
Oki packdags nu.

jättehuvet säger hej

Illy 2012-06-24 @ 11:32:08

Tänkte ta en bild på mig just nu men jag ser fan ut som en bratz-docka på alla, alltså knäppa proportioner mellan huvud och kropp. Dvs jättehuvud.
 
Idag är det den stora P&L-packdagen. Det ska bli intressant att se hur mycket som får plats i väskan, jag har tendens att ta med mig alldeles för mycket grejer. Hörs sen puss

russian earl grey

Freddi 2012-06-23 @ 21:49:49

       
 
Idag har jag varit inomhus hela dagen. Så sjukt olikt mig. Brukar få instängdhets-känslor när jag inte varit ute något alls under dagen men idag har jag inte riktigt tänkt på det förrän nyss. Varit lite på balkongen och luftat som en gammal tant bara. Imorgon ska jag försöka visa lite nya kläder och så här på blögga, för just nu är jag inte riktigt i form utseendemässigt. Sitter nyduschad med blött hår, katthåriga löparbrallor och tshirt. Nu te (russian earl grey åååh mmm) och How i met your mother. Älskar den serien alltså. Serier som handlar om samma gäng människor som hänger på samma platser i varje avsnitt verkar vara min grej, That 70's show, New Girl, och nu How i met your mother.
 
<3
 
OBS. Lägg märke till min tumme på översta bilden. Ser ut som att jag klistrat på en sjukt lång blå lösnagel. Det har jag inte. Eller.

weheartit favs: random inspiration

Freddi 2012-06-23 @ 13:34:51


.

Freddi 2012-06-23 @ 12:18:29

NU VAR DET ALLT LÄNGESEN JAG HÖRDE AV MIG HÄRINNE. Men jag har typ haft fullt upp? Låter så dumt när man har sommarlov men de senaste dagarna har varit fullspäckade. Faktiskt så är den här helgen de första två dagarna sen sommarlovets början som jag inte har något speciellt planerat. Känns skönt osv.
 
Idag ska jag nog ta en promenad i mina supersnabba, superslimmade sportbyxor och få tag på någon öppen affär och köpa schampoo och balsam för färgat hår (har ju tonat det, visar sen) samt städa. JAPP. Såatteh.

poladroid...s

Illy 2012-06-21 @ 19:54:20

Hej bloggis.

Länge sen det var? Känns som det i alla fall! Jag har fyllt de senaste dagarna med visiter i stan, mycket shopping, pizzabak hos Alice, barhäng samt besök hos farmor.
Superfin klänning som jag tyvärr inte hade råd med.
Lagom söta!
Freddis fancy outfit.
Äre fest eller?


Nu ska jag äta jordgubbar. Möms.

morgondagens sysselsättning

Freddi 2012-06-19 @ 22:06:50

 
Flyga med spiderman...Aa fast nä. Däremot tänker jag tona håret rödblont/strawberry blonde. Peppad. Tagglistan just nu (tror det är viktigt med såna ibland):
 
- Blir rödblond imorgon
- Imorgon kväll väntar också pizzakväll hos Alice samt utgång på det
- Snart är det midsommar och det ska också firas
- Packa och fixa inför P&L (har börjat på min packlista för kanske två månader sen...älskar att göra packlistor, det finns en sån enorm pepp i det)
- P&L
 
Mmm. :')

hunks of week 25

Freddi 2012-06-18 @ 23:43:20



Ledsen för dröjsmålet. MEN nya blogg.se gör att jag inte kan få till mitt hunkspecial lika snyggt som vanligt? Brukar vanligtvis dra bilderna direkt från weheartit, och sen klistra in länken under bilden. Så får man en klickbar källa. Och så brukar jag dra upp alla bilder till 600 pix. Nu var jag tvungen att spara ner varenda bild på datorn, ladda upp dom i 600 pix och ändå blir gif:arna i sin originalstorlek? IRRI. Irri jag blir.

Ikväll har jag firat sommarlov på min familjs traditionella vis. Dvs. vi går ut och äter någonstans. Fyllde magen med tapas och en ljus öl som heter Sol. Första gången jag beställt alkohol på restaurang i mina föräldrars sällskap. Fett vuxet.

Over n out, astronaut.
 
Update: YES nu kan man dra ut bilderna till valfri storlek igen okej hejdå.

enda regeln är att du ska ha så jävla kul

Illy 2012-06-18 @ 20:20:53



Hej!!!

Läget rå? *casual*. Med mig är det bara bra, tackar som frågar. Sitter i min ensamhet och lyssnar på en så himla bra låt. Och ni får inte veta vilken?? Haha!

Jo då, såklart att ni får. Ni har säkert redan hört den. Här har ni den, jag är helt frälst. Jag är förresten såååå taggad inför att se Rihanna live! Hon måste komma!!! Annars får hon med mig att göra...

Nu ska jag se på New Girl (nördade serien hela dagen igår). Man blir så glad av den! Tack Fredrika och min syster till att ni uppmanade mig att se den.


hasta la vista mensen

Freddi 2012-06-18 @ 15:34:00



Pratade just i telefon med en kvinna från vårdcentralen. La på, gjorde ett glädjeskutt två meter (okej, överdrift) upp i luften och VRÅLADE.

Varav detta? Jo, jag har de senaste dagarna panikat över, kämpat för, stressat över att få tag på tabletter som skjuter upp mensen några dagar eller en vecka. Såna som jag åt i Prag. Jag åker ju som bekant till P&L nästa vecka, och min mens har såklart bestämt sig för att hänka. Den vill aldrig gå miste om en rolig resa eller liknande. Däremot, vill jag gå miste om den. Den FÅR INTE FÖLJA MED TILL P&L, hade jag bestämt mig för.

Så jag har ringt hit och dit, blivit hänvisad hit och dit, gynekologer, husläkare, skjuksköterskor, barnmorskor, ungdomsmottagningen. Jag har varit överallt, typ. Och så ringde jag ett samtal nu, för att kolla om jag kunde få prata direkt med min husläkare (även fast tanten på vårdcentralen i fredags sagt åt mig att de inte alls kunde skriva ut såna sorts tabletter). Min husläkare hade gått på semester. Så jag frågade om inte någon annan husläkare kunde förnya mitt recept, kvinnan i telefonen var tveksam, kollade om jag verkligen fått receptet via dom första gången osv och tillslut sa hon OKEJ JAG BER NÅGON AV DE ANDRA LÄKARNA, DU KAN HÄMTA UT DITT RECEPT PÅ VALFRITT APOTEK PÅ TORSDAG (okej hon skrek inte). Dog av lycka.

Nu är det bara att hoppas på att torsdag inte är för sent att börja knapra piller. De ska ju tas en bit innan förväntad mens osv. Men jag tror det kommer att gå vägen.

Nu har jag vädrat hjärnan och i samma veva fått ner adrenalinnivån, puss.

hemma

Freddi 2012-06-17 @ 23:55:41



Nu är jag hemma har du saknat mig lilla pussinussielinuttputtbloggeeen jaaa det har du säg jaaa! Har (för er svikare som missat varenda update här) varit hos mormor hela helgen och fyllt magen med mat mat fika fika mat mat ostbricka + vin (VUXEN TJEJ) mat mat fikaaa. Ni fattar grejen. Grejen me mig ;-).

OBS!!! Är icke såhär piffig nu efter tågresa osv. At the momento har jag f1 hår (hehe), sunkig pyamaströja jag sovit i efter barnatt och undisar. Som mina kusiner alltid sa (säger?) om trosor. Världens gulligaste uttryck. Don't worry ska duscha snart. Slängde in en närbild på mina treskür också va. Har saknat dom så himla mycket hela helgen. Hyser en enorm materiell kärlek för dom. Hoppas att den är besvarad.

Godnatt blöggen löv u.

smoke weed everyday

Illy 2012-06-16 @ 14:29:41

*orkarinteletauppenbild*

The bitch is back. Närå. Jorå.

Norrköping var bra. Ni får en sammanfattning (ja, jag älskar sammanfattningar):
- Jag fick åka med på deras flak!
- Det var jättegoooood mat.
- Kom in på klubben på kvällen *top secret hur jag gjorde*, men jättekul var det. Fullt av studenter också, eftersom alla treor i Norrköping gick ut igår. Dessutom finns det inte så många klubbar och de två största var ihopslagna just igår. Fullt ös alltså.

Nu är jag hemma och det bara regnar och regnar. Kul... inte för att jag hade tänkt göra något speciellt, nu har man ju en bra anledning till att bara ligga hemma och titta på serier.

clogs

Freddi 2012-06-15 @ 22:35:22



Jag har blivit med clogsss. Alltså träskor med klack typ. Har verkligen längtat efter ett par såna och idag fann jag ett par nedsatta till fyrahundra riksdaler på Eurosko. Inte för att det är sjukt lite pengar, men det är ett bra pris för att vara såna skor som annars verkar ligga på femhundra och uppåt. Har gått runt i dom hela kvällen här hemma, det är nästan skönare att ha på sig dom än att gå barfota! Men känner mig ändå lite som en fyraåring som har fått någon ny grej som denne trivs extremt bra med och därför har det på sig överallt/tar det med sig överallt.

Helt sjukt hur bekväma dom är, med tanke på att dom ändå har en liten klack. *Ovan*. Använder aldrig nånsin höga skor, typ. Så det här är högt för att vara mig. I alla fall. Ääälskar dom. Sitter och väntar på att klockan ska bli lagom mycket. Ska nämligen åka in till stan lagom till 00.00 för att öla med min kompis Hampus som officiellt sätt är arton då! F1 taggad.

student

Illy 2012-06-15 @ 12:14:11


Nu åker jag på studentfirande! Kommer hem imorgon. Puss

jordgöbbar

Illy 2012-06-14 @ 20:08:02

Oj oj oj, knäppt blogg.se ser ut. Men man vänjer sig nog! Hej hej. Nu har jag sommarlov. Dagen igår kändes som en evighet, en rolig evighet.

- Hade knytkalas med klassen + skolavslutning
- Gick och handlade min kompis studentpresent och träffade på någon minst sagt oväntad person
- Åkte på min kusins studentmottagning, åt åt åt
- Firade in sommarlovet på kvällen, först på en bar och sen hittade vi några sköna människor i Tanto som vi hängde med

Idag har jag inte gjort lika mycket. Vaknade upp hos Hilda och därefter gick vi ner och provade att sätta upp vårt tält. Vi lyckades till slut! Sen har jag bara chillat hela dagen. Är rätt så slut idag.

Imorgon far jag till Norrköping.


skolavslutning

Freddi 2012-06-13 @ 15:06:40


Topp Gina, klänning H&M.

Nu har jag SOMMARLOV. Fattar det inte riktigt men ändå. Firade in det med två nya plagg som kan skådas i bilderna ovan för dom oblinda. Nästa gång jag ser plögget blir om exakt sjuttio dagar om man räknar bort en dag då jag måste dit och lämna in två sena böcker hehe *förstör den högtidliga stämningen*. För att inte göra er (alla våra miljoner fans) besvikna har jag nedan schemalagt mina första sommarlovsdagar så att ni inte blir förtvivlade och undrar vart jag är osv osv när ni inte hör av mig här på bloggen:

Onsdag - Fira in sommARN ikväll på något vis.
Torsdag - Öva tillsammans med Illy och Hilda att sätta upp vårt tält.
Fredag - Upp tidigt och jobba.
Lördag - Hälsa på mormor.
Söndag - Komma hem från mormor.

Ps. Ja jag tar alltid bilder i köket när jag bor hos mammi. Provade faktiskt i vardagsrummet men det vart inge bra ju! Inge bra camljus. Citerar Sean Banan; Köket - jävla bra, vardagsrummet - inte så bra. Ds.

teaser

Freddi 2012-06-12 @ 21:54:19

Tumblr_m5i1c3azpc1rpdgkto1_500_largeTumblr_m0nvhcgjqs1rn66dro1_500_large
Dags att börja se fram emot denna veckas hunkspecial.

mammas små älsklingar

Illy 2012-06-12 @ 18:46:08




Hej alla goa.

Här sitter jag med mina små kladdkakemuffins som jag bakade idag efter skolan. Ser ni inte vilken kärleksfull modersblick jag ger dem?? Dessa ska jag ha med imorgon till vårt knytfika i tantooo. Sen slutar vi, ska bli så skönt. Men också lite konstigt, att inte ha några saker som man måste göra (tvåan har varit konstant pluggig).

PussPuss

weheartit favs: love

Freddi 2012-06-12 @ 18:45:47

382468_405186086187483_2036408439_n_largeTumblr_m5f0yoyzwf1qjhu0jo1_500_largeTumblr_m5d277cm9o1rpt2juo1_500_large
Tumblr_m4p1chit851qm6onko1_500_largeTumblr_m41qy3kwid1qi99e9o1_500_largeTumblr_lzir3dcda91r3krupo1_500_largeTumblr_lta2qkvy5i1qf8bhlo1_500_large312942_331172363566181_984044922_n_large
Tumblr_m445fohoe61rw9jnko2_500_large

Godkväll. Herregud det är redan kväll? Den här eftermiddagen har gått så himla snabbt. HIMLA. Ordet <3. I alla fall, Imorgon slutar jag skolan och innan dess har jag ett par saker att ta tag i. Ska:

- Äta middag.
- Baka chokladmuffins.
- Ta ett bad.
- Äta muffins.

Hard knock life vare ja. JAPP.

Ps. Senare ikväll kommer det kanske upp ett smakprov på denna veckas hunks! Ds.

we gon' light it up like its dynamite

Illy 2012-06-11 @ 18:31:25




Haaaaaallå bloggeeeeeeeen!

Nu tror ni säkert att jag är överspeedad, men det är jag inte. Ville bara vilseleda er lite. Har egentligen ingenting att berätta så det är ingen idé att jag skriver överhuvudtaget.

:-]]]

rör du dör du

Freddi 2012-06-11 @ 16:53:02



Nu ÄRE dags för lite How i met your mother innan jag far iväg igen på lite möten osv. SKOJA. Vad är det för möten alla bloggare går på hela tiden? FÖRSTÅR INTE.

Ikväll ska jag hem till Mirjam och se matchen tillsammans med ett gäng andra bitchez. Ska heja på Ukraina, bara för att. De har ju också blågult i sin flagga så ingen kommer att märka vilken svikare jag är i alla fall. Nej jag ska heja på Sverige! Sålänge inte Ukraina har snyggare spelare det vill säga.


dagens outfit

Freddi 2012-06-11 @ 11:23:20


var hälsad

Illy 2012-06-10 @ 19:34:00


såhär känner jag mig just nu

Freddi 2012-06-10 @ 18:27:44

make a gif for tumblr

...Som denna grodbakelse. Har flängt upp och ner, hit och dit SEN IGÅR MORSE. NON-STOP. SERRI. Jobb, hjälpa till på Iris föräldrars kombinerade bröllops -och 100årsfest, sova, jobba, komma hem ---> nu. Ska fylla maGGen nu. Hejrå.

måla måla måla

Illy 2012-06-09 @ 21:24:39



Det här har jag pysslat med under en del av dagen, ett porträtt av mig som "anställningsbar". Vi har utställning på måndag så jag har varit lite stressad eftersom jag var långt ifrån klar med mina bilder. Imorgon tänkte jag göra den sista bilduppgiften (och skoluppgiften för läsåret!). Längtar till sommarlovet. Nu tänkte jag se film, puss.

babes of week 23

Freddi 2012-06-08 @ 07:00:00

Här och nu kommer premiärinlägget för vår självklara motsvarighet till vecko-hunksen. Kaxiga blickar, utsträckta tungor och stenhårda poser. Gör er beredda på bitchez som får hunksen att kräla som i gif:en nedan.

Tumblr_m3mjlope8l1rss8soo1_500_large
Tumblr_m52on7vute1qajye7o1_500_largeTumblr_m59e2twq851qiowpho1_500_largeTumblr_ltt43lzwi41qzjx4bo1_1280_large77546424803270374_mjs9blzu_c_largeTumblr_m2j5mezgsr1qj6yu8o1_500_large310984_262995680412041_179133265464950_853806_2046326783_n_large578250_335500296521844_312024452202762_811639_1280662767_n_largeTumblr_m4ckzbfl7i1qkb0vho1_500_largeJamiebeckkevinburgfrommetoyou1_large8f23a502afe011e188131231381b5c25_7_large387384_346968481983698_1945000834_n_largeTumblr_m57x1nkamx1rxl35wo1_500_largeTumblr_m2ujqxrpb31qdh44ao1_500_large

knäppot strikes again

Illy 2012-06-07 @ 19:17:19



Tjenna. Jahapp tänker ni, vad vill hon nurå! Tänkte bara berätta om min spännande dag. Men okej, då skiter jag i det då...

Skoja! Ni får veta ändå!!!!
- Haft sönder två tallrikar i micron
- Råkat tugga på en glasbit
- Gått en runda här i kvarteret och förundrats över alla fina hus
- SKRIVIT EN SAGA PÅ TYSKA (största delen av dagen därav CAPS)
- Funderat över de absolut knäppaste orden i det svenska språket vilka är:

1. GURKA
2. DÖRR
3. STRUT
4. TRYCK
5. TRÖTT
6. PLÖTSLIGT

Nurå? Nu ska jag göra om ett par jeans till shorts tänkte jag... *kreativsjäl_94*

my mind's dirty and it don't need cleanin

Freddi 2012-06-07 @ 18:36:40


Frukta inte mina barn, ty jag har återvänt.

Okej hej. Idag har jag suttit mest hela dagen och jobbat på en stor målning som är en födelsedagspresent, glott på ett avsnitt How i met your mother, ätit äggmackor till lunch, druckit te, försökt få tag på en tvättid osv. Jo, och så har jag inhandlat chokladmousseingredienser till fölsedan imorrn rå (är proffs på det). SAMT DESSA SOLRUNDA GLAJJOR. KOM PÅ "SOLRUNDA" NU EFTERSOM SOLEN OCKSÅ ÄR RUND. I ALLA FALL NÄR DEN ÄR TECKNAD.

Såatteh...nu ska jag snart fylla maGGen min med fiskwok. Det blir gött det.

Obs 1: håll utkik efter ett babes of week 23 också. Det dyker nog upp någon gång i helgen.

Obs 2: Jag SKA ta bort UV-plast-klistermärket från solglasögona.

hunks of week 23

Freddi 2012-06-06 @ 23:49:50

Tumblr_m4gfcjzepj1rrr87uo1_500_large
Okej här kommer ett nytt tillskott här på blogga. Hunks of week nanana. Nanana är alltså beteckningen på den utbytbara veckan. Bered er på smize(s), bar hunkhud, charmiga leenden och sängkammarblickar. I hunkspecialen blandas seriös hunkfaktor med det bästa inom hunkhumor. Ni vet att det är dags för ett hunkspecial när gifen ovan dyker upp, okej? Nu kööör vi!

Tumblr_m5536sxrnx1qggahlo1_500_largeTumblr_m0u32ohkl91qh77axo1_400_largeTumblr_m45e00f0zw1rvoi2so1_500_large
Mib-1280_largeTumblr_lzddn8jlqq1qh7tq9o1_500_large
3eo97azmcdg_largeTumblr_luhbvcoazr1qdjm6ho1_500_largeTumblr_m57mkdoiz31r8hhmyo1_500_largeTumblr_m4hxg35flp1rpdgkto1_500_largeTumblr_m4g0lbcsgj1roco8go1_500_large

9gag favs #1

Illy 2012-06-06 @ 21:01:49






Historieplögg

Illy 2012-06-06 @ 19:31:03




Hallå bloggen, det var länge sen.

Titta så fina mackor vi gjorde idag, jag och Freddi. Och checka in den chiqa bönan på första bilden och hennes bohemiska pose. Vi ägnade dagen hemma hos mig och gjorde klart ett skolarbete, så skönt att ha det överstökat. Nu är det bara lite lite kvar, men jag tänker bannemig inte plugga mer ikväll.

Puss!

hurtbüllen på språng

Freddi 2012-06-05 @ 20:03:06



Häll0. Hurtbüllen ska snart ut på en gårunda ja. Det blir på med mina ack så älskade supersnabba, superslimmade löparbrallor och gympaskor. Älskar att gå runt i gympaskor. Känns som att gå på moln när man annars alltid vandrar omkring i platta skor. Och jag älskar mina supersnabba löparbrallor för att man känner sig så himla sportig och fresh i dom.

Lista:

+ Fått G i mattenationella.
+ Skoja menar: FÅTT G I MATTENATIONELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3333333333.
+ Har snart sommarlov, om än efter alla andra (13:e juni).
+ Har slapp skola. Förutom en sista, intressant inlämningsuppgift (granskning av British National Party) så målar vi mest och sånt.
+ Har fått en ny superbra favvolåt som jag lyssnar sönder (länk).
+ Ska ut i kvällslufta nu och lyssna sönder den ännu mer.
- Vill att mitt hår ska vara lika långt som på bilden ovan. Växrå fofaen.

Tack

Illy 2012-06-03 @ 18:57:59



Nämen tjenare

Illy 2012-06-03 @ 18:23:25



Vad tycker ni om min nya frisyr? Frän va!

/Djävulen själv.

fynd ur min egna garderob

Freddi 2012-06-03 @ 17:20:02



Rotade igenom kassar i min mörka klädkammare och fann lite av varje. Bland annat två par jeansshorts jag tyckt varit för tighta men som jag nu bestämt mig för att jag visst kan trycka ner mig i. Får ett så kallat tight ass i dom i alla fall. Det tredje fyndet (det som belyses av ett gudomligt sken på bilden), en tampong jag fann i de mörkblå shortsens ena framficka. Oanvänd dock ;-)))).

lyckats spärra min pinkod till mitt nordeakort

Freddi 2012-06-03 @ 15:53:51


brunch

Freddi 2012-06-03 @ 14:04:59

Min lördagskväll på ett ungefär:


Hur jag kände mig:



Läget idag:



Kom hem för cirka fyrtio minuter sen, efter brunch planerad sen sent igårkväll under bitter smskonversation (om hur ovärd kvällen var). Har maGGen fylld av mozarella och hårdgrillat bröd. Ja, så hårt att det knappt gick att skära. Fick hjälp av Felix att skära min macka i småbitar. Är man åtta år eller. Eller grillar dom brödet för hårt eller. Eller. Mycket funderingar ryms i denna onda hjärna idag.

skapar

Freddi 2012-06-02 @ 18:05:16



Myslörran nummer ett här va. Först stan med mammi, en sväng till Kulturhuset, inhandlande av saltvattenspray för håret samt lunch på Café Dox i Gamla stan (som tydligen bytt ägare/namn, hette Café Mineur förut). Åt supergoda mackan Egger så att ni alla vet om det. Ni, alla våra miljoner bloggläsare. På vägen hem haffade jag en fet pannå för sextiofem spänn som jag nu börjat måla på. Planen är att ha den klar till nästa fredag då Pappsen fyller ååår.

Puss

Baby baby jag älskar dig på natten

Illy 2012-06-02 @ 14:04:25



Någon mer som kommer ihåg det här? Åh vad jag älskade Mona & Mastiff.

gomorron från favvobloggarna era

Freddi 2012-06-01 @ 05:00:00


RSS 2.0