kortfilmsinspelning och kräftskiva

Illy 2012-07-28 @ 23:20:02

 
I rubriken ser ni vad jag har gjort idag! Det var inte meningen att jag skulle vara med i kortfilmen från början, men så blev det och vi får se hur resultatet blir. Lite senare vid middagstid kom mormor och morfar och vi åt kräftor. Jag tycker verkligen om att kräftskivesäsongen är här! På första bilden ser ni min nya spegel. Tjoho

hola people

Freddi 2012-07-27 @ 18:01:40

 picasion
 
Ikväll ska jag uuut och svänga mina lurviga. (Jävla töntuttryck jag använder mig av här på blogga åååh...är inte så i verkligheten lovar). Dock ett passande uttryck eftersom jag typ ser ut som en cockerspaniel i det här bruna och nu även efter-dusch-uppsatt-i-knut-lockiga-håret? Hehehe. Voff. Är lite trött på min bruna färg. Vill va blåånd igen. Men det känns OK. Jag, Hildisen och Iris är uppskrivna på Nypes gästlista för att komma in gratis och som 18-åringar. Iris verkade dock lite otaggad så om inte hon följer med kanske du vill smussla dig in Illy?
 
Herrå. :*

updaten ni väntat på

Illy 2012-07-26 @ 20:50:39

 
Heeeeeeeeeeeeeeej längesen det var då. Kom hem från Rom igår och det var väldigt trevligt där borta. Italienska köket är så himla underbart. På en av bilden ovan ser ni en förrätt bestående av bruschetta (tomaterna var helt fantastiska), parma och mozarella (också den var så god att jag nästan dog). I Italien finns också något som jag förälskade mig i redan första gången jag var där, nämligen vitchokladglass. Ååååå det kommer jag sakna.
 
Vi åt såklart inte hela tiden utan hann med en del "sevärdheter" och en del spring i affärer. Jag var fyndarn och kom hem med en massa nytt................ säljarna på marknaden var helt galna och gjorde allt för att man skulle köpa, till exempel komma fram och säga "you are so beautiful", för att sedan gå efter och "råka" stöta ihop med en igen och säga "oh, you again, hehehehe".

Idag har jag icke syselssatt mig med mer än att läsa och åka och köpa en spegel som nu hänger så fint på väggen i mitt rum. Har suktat efter den där spegeln ett tag såååatteee.
 
Förresten, sen när blev "I'm yours" med Jason Mraz bäst musik just nu? Bläddrade genom musikutbudet på radiokanalerna och hörde det där. Bara undrar.
 
Hejdå

hejdo photo booth syns på fredag

Freddi 2012-07-25 @ 15:03:03

 
Såhär ser jag ut idag. Nu måste jag springa och kissa innan vi ska gå. Au revoir!

hunks of week 30

Freddi 2012-07-24 @ 23:14:43

Imorgon bär det av till Helsinki med mammi för att bejaka mitt finska ursprung (hemma fredag), ty icke skall bloggen på grund av detta lida. Hääär haaar niii HUNKS OF WEEK 30. Jämt nummer, tiotal osv. Det firar vi med ett jävligt långt och f1 (hett) hunkspecial. Bildkällor finner ni via min weheartit, här.
 

jag älskar poladroid TJALALALALA

Freddi 2012-07-24 @ 16:35:28

 
Okeej. Vad gör jag förutom att langa schysstaste smizet? Jag är back on track, som man säger. Har ny energi i kröppa min efter att jag nyss avnjutit en underbar Bärry. Mmmm. Jaaaa. Annars så sitter jag i mitt kök, med fönstrena på vid gavel och r'n'b på hög volym. Lifet é soft. Som ungdomarna säger.
 
IDAG har jag känt mig så himla sjuttiotal. Nämligen lånat mammis gamla svarta linnebrallER som är vida och sådär ni vet, och klapprat runt i mina träskor som grädden på moset. Vem kom på det uttrycket? Vem lägger en gräddklick på sitt mos? Bara undrar..
 
IGÅR drack jag öl på Charlies. Känns som jag börjat medverka i typ How i met your mother. Samma billiga, halv(hel?)sunkiga bar varje göng det bär av för lite ölhinkande.
 
Herrå.
:*

screenshots

Illy 2012-07-23 @ 12:00:00

Jag har samlat på mig en del screenshots så nu tänkte jag att det var dags att dela med mig av några!
 

Glad kille (han tyckte allt var kul)
Fint skypemoment
Mitt och Obamas barn

Freddis och Obamas barn, försök nr 1
Freddis och Obamas barn, försök nr 2
Trötta på chatroulette men "vadfanskamangöraannars".

weheartit favs: random

Freddi 2012-07-21 @ 21:10:55

¨
 
Okej vet att inte är superuppdaterarn. Inte ens uppdaterarn. Meeen min enda ursäkt är väl att jag känt mig så totalt oinspirerad, otaggad med mera? Idag höll jag plötsligt på att bryta ihop när jag skulle gå och handla på ICA. Kände mig hopplös, ful, ledsen, uttråkad, otaggad, oinspirerad osv. Gick och la mig i sängen och grät med igentäppt nos (förkyld dårå) i ungefär en halvtimme skulle jag tippa. Sen for jag upp, tog på mä jeansbrallorna igen och började städa min bokhylla. Sen åt jag mat och var glad igen. Tror pms:en har spelat in i ökande grad för var dag eftersom det mycket snart bör vara dags för dom bästa dagarna av månaden if you know what im talking abooouut. Typ NU ska jag ha min mens. Japp. Har den anlänt? Icke. Gör mig ingenting.
 
Igååår var jag på kent i Eskilstuna med min storebror, han bjöd mig på den konserten som en sommarpresent. Så himla snällt. Vi hade hyrt bil och bilade upp till e-tuna lyssnandes till kentboxen och smuttande på kaffe och choklad (okej det var bara jag som åt choklad) till mormors tomma lägenhet eftersom hon är bortrest. Kent var mycket bra och vi hamnade två "rader" ifrån staketet. F1 värt.
 
Hejdo.

äta bör man annars dör man

Illy 2012-07-20 @ 17:00:00

 
Heej. Tänkte bara dela med mig av de här bilderna och hålla bloggen uppdaterad (om nu inte Freddi gör det, vilket jag hoppas att hon gör!). Nu är jag i Rom nu och frossar förmodligen i italiensk glass, pastor och pizzor. Jag kommer hem på onsdag och då har jag säkert en del bilder att dela med mig av. Det kommer upp ett till inlägg inom snar framtid, håll utkik.

om ni undrar vad jag gör...

Freddi 2012-07-18 @ 01:11:21

Kolla hunken.
 
Så har jag kommit in i en simsperiod igen. Idag har jag laddat ner grejer till sims dårå, skapat ett dösnyggt par, gjort tjejen på smällen samt fått killen att laga våffl0r i bara kallingarna. H1 eller vad. Obs inte jag som valt hjärtkalsongerna, orkade inte byta.
 
Angående mitt riktiga liv har jag två bra saker att berätta. 1) Var som sagt på Fotografiska idag. 2) Tidigare ikväll upptäckte jag ett mail i inkorgen angående jobb!
 
Imörrn ska jag grilla och sen kanske ut och sunkhaks-öla med friendz. Lifet är narré.
 
<3 <3
 
OBS. Om man vill fortsätta följa mina simmar här på blöggis kan man lämna en kommentar. Om ingen gör det tänker jag nog lägga upp något då och då i alla fall. Liksom tvinga på er det. Puss!

little miss piggy

Illy 2012-07-17 @ 14:28:15

 För mycket fritid, jag vet.
 
Tidigt tidigt imorgon bitti åker jag till Rom där jag stannar i en vecka. Men frukta icke, jag hade tänkt förtidsprogrammera (heter det så?) något eller några inlägg så att ni inte behöver sakna mig allt för mycket. (Skämtåsido). Nu ska jag fortsätta ladda ner musik till den tre timmar långa flygresan och packa.
 
Ha det så gött
 
Puuuuuuuss

spontana 55+:arn tittar in igen

Freddi 2012-07-17 @ 01:00:03

 
 
Herrejävlar var det fem dagar sen jag skrev här. Tiden går fort. Inte visste jag att jag uppdaterat såå dåligt. Vad gör jag en kväll som denna? Varit iväg och spelat kubb, ätit jordgubbar, vindruvor, kakor, godis, druckit cider osv i gott sällskap. Säger "gott sällskap" eftersom jag nu då är 55+. Har suttit och fotat en miljon bilder i photo booth för att visa upp min nya hårfärg som var en rätt så impulsiv grej (så himla avslappnad, casual, spontan jag är osv). Hanna (<3) fixade och det blev så bra så och jag känner mig så sofistikerad i mitt mörka hår dårå. Meen eftersom det är kväll blir såklart photo booth-bilderna fula och blixt-vita. Efter många tappra försök gav jag bara upp okej. Här kommer istället ett gäng poladroids av mobilbilder som knäppts dom senaste dagarna, dom fyra sista är från tidigare ikväll.
 
Imorgon ska jag på Fotografiska med pappsen.
 
Hejdååå.

efteråt

Illy 2012-07-14 @ 16:16:47

gif maker
 
Grät som ett litet barn. Usch, klarar inte av filmer som dessa. Bra var den dock.

paranormal harivity

Illy 2012-07-14 @ 14:14:04

 
Hej bloggen. Jag sitter och funderar på framtiden, jag längtar så mycket till studenten. Jag vill flytta härifrån. Flytta är ett väldigt underligt ord. Nu ska jag se "Hachiko", ni vet den där sorgsna filmen om en hund som troget möter sin ägare vid tåget varje dag och fortsätter även när hussen dött. Jag har hört att vovven kommer tillbaka varje dag under hela sin livstid. Vet ej hur jag kommer klara detta, det finns nog inget sorgligare än sorgsna djurhistorier. Tack och hej leverpastej.

som att svimma på en bergstopp utav svindeln

Freddi 2012-07-12 @ 23:41:12

Mamma hjälpte mig klippa av ärmarna på min terrorist-tshirt och gjorde den därmed till en om möjligt ännu coolare kreation. Känner mig så jävla hård i den.
 
Förresten:

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
 

R

Freddi 2012-07-12 @ 19:50:00

 
Sen P&L har jag fått värsta Rihanna-fetischen?? Trots hennes kritiserade konsert osv bla bla bla hon var sen, full osv blaaa. Är helt fäst vid hennes utseende, stil, musik och bara allt. Och kolla hennes lilla pistoltattoo? Så fin. Har själv funderat på att pränta in en liten tatuering någonstans på min arma kropp och precis där hennes lilla pistol-tatuering sitter skulle vara ett sjukt fint ställe att ha en på. Lagom gömd/synlig osv. OSV OSV OSV hela tin skriver jag den förkortningen, gillar den. Praktisk (osv).  Dock gör det nog rätt ont att göra en dära.
 
<3

SÅ ÄRE

Freddi 2012-07-12 @ 19:29:49

HängsLdag idag dårå.
 
Inatt var det DANS DANS DANS och vi drog ifrån Sommar först när stället stängde. Hoppade i en cab och for hemåt. Sen vart det hopp i bingen. Idag har jag och familjen och kusinerna vandrat rönt i Stockhölm, solat vid en kaj, ätit korv och fikat på caféet med mysigaste toaletterna (kaffet är också jättebra, Café Belmondo heter det och ligger på Drottninggatan). Just nu känner jag mig lite allmänt opepp och osnygg och illamående. SÅ ÄRE (Ranelid). Alla kussarna (måste sluta skriva så) fick sig ett shoppingfynd men för mig vart det inget vilket försatte mig i ett bittert och surmulet tillstånd. Barnsligt osv eftersom jag inte precis har brist på kläder men det ger liksom en känsla av utanförskap eller nåt? Typ alla fick en klubba utom jag. Förstår ni metaforen? *Depressed life*.
 

heeeeeeeeeeeeej

Freddi 2012-07-11 @ 21:11:22

Hej flåt att jag varit frånvarande men så fort jag vart hemma från Lisabon har jag (gladeligen...eh uttrycket? men jag är glad för det alltså) haft fullt upp med kussarna som fortfarande är här. Töntigt att skriva kussarna. Varför skrev jag så? KUSINERNA.
 
Idag fyller då min jämnåriga lilla holländska arton jordsnurr (KP:s brevsidor heheh) och det firas med tårta, utelunch, middag och så dans dans dans ikväll på Sommar! Kom och partaja med oss vetja *låter som jag typ äger stället*.
 
Hinner inte visa Lisabon-bilder nu eftersom vi strax ska dra iväg *dåligt bloggsamvete*, MEN lovarrr att ta lite phone pics tonight okej. Puss.

with the taste of a poison paradise

Illy 2012-07-11 @ 19:50:09

 
Jag har haft mitt livs kanske segaste dag, men snart ska jag äntligen iväg och träffa en kompis. Nästan alla är bortresta nu, inte kuuul, så jag blir överlycklig så fort någon vill hitta på något! Det är alltså bara att höra av er //desperat tjaj
 
PS: Freddi?? ÄRU HEMMA?

ayyo, i'm a lego

Illy 2012-07-10 @ 11:19:45


vuxenpoängen bara ramlar in

Illy 2012-07-09 @ 19:08:07

 
Kanske ska man konvertera till hemmafru... Nu ska jag gå och handla (och där försvann alla poäng direkt för jag ska köpa glass).

under mitt paraply-ply-ply

2012-07-08 @ 21:30:00

 
Okej, jag ångrade mig lite över min bitterhet i mitt förra inlägg, så jag kompenserar med två gulligullbilder + en egengjord GIF.
 
Puss på er käraste läsare, nu ska jag dansa till brittan

livet suger

Illy 2012-07-07 @ 13:49:57

 
Åh vad det är synd om mig. Jag åkte på världens förkylning efter peace and love och känner jag mig själv rätt kommer jag inte bli frisk än på ett tag.
 
Mina senaste dagar har i alla fall varit bra. I onsdags var Johanna här, hon flyttar till Stockholm nu i höst, ska bli så kul. Vi fyndade lite på rean och åkte sen till Lidingö och tittade på hennes framtida boende. Annars har jag mest hängt här hemma med kompisar och katterna, en av katterna älskar mig (den på bilden) men den andra verkar inte alls tycka om mig?! Vad har jag gjort för fel???
 
Nu ska jag väl läsa en bok eller något. FML.
 
MVH ledsen tjej_94

imorgon far jag till Lissabon (med far lol)

2012-07-05 @ 19:05:13

Det ska bli kul.
 
Vad som också ska bli kul är att gå upp och passa färdtjänsten (taxin) som kommer att stå utanför dörren 04.50. Mmm. Ska snart äta middag med la familia inklusive hollandskusinerna som är här på visit, och sen blir det hopp i bingen tidigt av förklarliga skäl. Kommer dock träffa kussarna lite mer nästa vecka då de fortfarande kommer att vara kvar här (suck) skoja :) :) :) :). Då blire partyyy på onsdag med utgång för att fira min jämnåriga kusin som fyller arton då. Även om hon fått gå ut sen hon var sexton............
 
Mobilen kommer att anta sig det ärofyllda jobbet som bloggdokumenterare i Lissabon. Inte bästa kvallen men smidigt äre. Ses i början av nästa vecka rå. Glöm inte att sakna mig.
 
:*
 

999

Illy 2012-07-03 @ 17:24:30



- Hej bloggen!!
- Hej Elin vad jag saknat dig.
- Jag har saknat dig med!
- Välkommen tillbaka!
- Taaaack gullig du är :-)

Jag vet att jag varit väldigt frånvarande men nu är jag tillbaka *jubel*. P&L var fett, bra konserter och roligt sällskap! Var så trött när jag kom hem så att jag sov hela dagen + natten, precis som efter Prag, haha. Idag har jag varit och lämnat in mina bilder på framkallning, ska bli så kul att se! Jag har ingen scanner så kanske inte kan lägga upp dem, om jag inte lånar någon annans såklart.

Ikväll börjar mitt kattvaktsjobb woop woop.

Hare gööött

tältfest, simsmöbler och himym

Freddi 2012-07-03 @ 13:03:20

 
Okeeej *har tagit femtiotvå bilder i photo booth och ingen blir bra men väljer tillslut två som är okej, stoppar dom i poladroid så att dom åtminstone får en touch av coolhet*. Idag har jag hittils:
 
♥ Ätit frulle och kollat på himym (har blivit cool och van och använder mig numera av förkortningen för How i met your mother).
 
♥ Sminkat mä och klätt på mä.
 
*Innehållsrikt liv*
 
Vad mycket luft det blev i detta inlägg. Blankrader osv. Space. Ska nog i alla fall röra mä in mot en galleria för att leta reda på ett par såna dära boyfriend jeans dåra. Hade förövrigt en underlig dröm inatt om att jag och ett gäng andra människor satte upp ett tält som vi sen inredde med the sims-grejer och hade fest i. Det var liksom precis som på riktigt i sims, vi köpte en badrumsmöbel som var billig och så fort vi klickat ner den på plats sprutade den vatten och var redan trasig med en gång eftersom den var av skitkvalité. Bra dröm hursom.
 
Pöss
 

peace and love bitchez

Freddi 2012-07-02 @ 00:24:56

Stört hur sötsnyggvackercoolinspirerande na är. Rihanna alltså.
 
Okej heeej. Nu är jag hemma och oskadd från blixten osv! Flåt bloggen för att det inte vart något hejdå-inlägg hära. Några tankar om p&l-veckan som varit:
 
♥ Maggan och Kenta (obs skoj) var sjukt bra.
 
♥ Fick ont i hjärtat av att se Rihanna, på grund av:
 
1) Att hon var lagom packad och halsade ur sin spritflaska "Larry" på scen och det kändes så himlans sorgligt, gick liksom inte att vara arg på henne trots att hon var dryg nog att komma 45 minuter sent till sin spelning.
 
2) För att jag är kär i henne.
 
♥ Caligola som jag aldrig tidigare hade hört talas om var sjukt feta live. Åh.
 
♥ Varje dag åt vi frulle på mysigaste lilla caféet i borlänge city yeah. Nämen det var så värt.
 
Hörs imörrn. Då ska jag tömma p&l-väskan i tvättmaskinen. Pössrå.

RSS 2.0